Je bedrijf laten groeien van binnenuit?

Je bedrijf is jouw creatie. Een manier om je drijfveren, je missie, je passie, je why of hoe je het ook noemen wilt, te manifesteren en zo jouw bijdrage te leveren. Veel ondernemers zijn op zoek. Op zoek naar manieren om hun bedrijf te laten groeien – maar dan wel op een manier waarbij ze trouw zijn aan hun eigen drijfveren en principes. Van binnenuit als het ware.

Iets toevoegen

Ik ben voor mezelf begonnen, omdat ik denk dat ik iets toe te voegen heb. Dat ik anderen kan helpen te groeien en meer te doen waar ze energie van krijgen. Dat kan ik alleen als ik dat vanuit mezelf doe, vanuit mijn expertise. En vertrouw op mijn kunnen en mijn inzichten. Dat is soms knap lastig. De valkuil om mee te gaan met de ander en uit te gaan van de kennis van de ander, is er voor mij eentje waar ik me constant van bewust ben.

Stil staan

En als ik toch in die valkuil ben gestapt, is het goed om weer even stil te staan bij wat ik écht wil bereiken met mijn onderneming, wat mijn why is. Of er nog dingen zijn, bepaalde gedachten of aannames, waardoor ik toch niet die stappen zet die ik zou willen zetten. Stil staan bij welke klanten bij mij passen en hoe ik mezelf en mijn bedrijf op een manier zichtbaar maak die bij mij past. Herken je dat?

Event

Daarom vind ik het zo ontzettend gaaf dat ik samen met 9 anderen een event ga organiseren. Een event waarbij het thema is dat je je bedrijf van binnenuit een impuls geeft. Waar je meer zicht krijgt op wie jij bent en hoe je jezelf en je bedrijf naar buiten toe uit kunt dragen op een manier die bij jou past. Waar we met 10 professionals onze verschillende expertises aanbieden om jou en jouw bedrijf te helpen in de juiste beweging te komen.

Klinkt dat interessant? Zet hem dan vast in je agenda: 13 september van 10.00 tot 17.00 uur. Binnenkort volgt meer informatie!

 

 

 

Photo by Ian Schneider on Unsplash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *