Referenties

Werken met Marian geeft rust en zekerheid. Ze houdt overzicht, is uitermate secuur en krijgt dingen voor elkaar. En dan ook helemaal. Met een vertrouwenwekkende kalmte en vasthoudendheid, ook als het even heel erg hectisch is. Dankzij Marian ben ik in staat geweest om me te concentreren op de dingen die voor mij en onze klanten echt belangrijk zijn. Ze is bovendien een fijn mens, iemand die je graag in je nabijheid hebt: vriendelijk, humoristisch en verpletterend eerlijk.
Ronald Otten
Directeur Hemels van der Hart
Marian is iemand die met een open en onderzoekende houding elke taak tot een goed einde brengt. Nooit twijfel of het goed gaat, dat is namelijk altijd het geval. Ze pikt nieuwe dingen razendsnel op en weet precies de juiste vragen te stellen. Marian heb ik in de samenwerking altijd ervaren als een steun waar je voor de volle 100% op kunt vertrouwen. Voor mij staan daarbij drie woorden centraal: alertheid, integriteit en betrokkenheid.
Sandra van Son
Eigenaar Ilios
Als dga van een middelgroot bedrijf heb ik altijd twee grote uitdagingen: tijd en aandacht. Ik kom altijd tijd tekort en de vraag is daarmee voortdurend wat en wie aandacht behoeft. Ik vind het dus van levensbelang om support te organiseren waar ik blind op kan vertrouwen. Marian levert die support. Jarenlang runde zij mijn agenda, beheerde alle afspraken en nam de verantwoordelijkheid voor dossiers met bijvoorbeeld juristen, de accountant, bankzaken en alles wat er verder voorbij kwam. Ze organiseerde feestjes, bijeenkomsten, bracht structuur aan in inkoop en maakte heel veel mensen heel blij. Ze was het mooiste visitekaartje dat ik voor mijn bedrijf en mijzelf kon voorstellen. Daarbij is Marian iemand die ook met een kritische blik kijkt naar dingen, zich verwondert over of iets beter of handiger kan, of überhaupt waarom we iets doen. ​
Pieter Hemels
Directeur Hemels van der Hart
Elke keer opnieuw weet Marian mij te verbazen! Het meedenken, ontzorgen en de rust die dat geeft, is erg bijzonder om te ervaren. Denk je eens in dat je ergens niet meer aan hoeft te denken, niet hoeft te regelen en geen details meer op hoeft te vragen, omdat je weet dat iemand anders dat tot in de puntjes en ver daar voorbij in de gaten houdt en afhandelt. Een verademing toch? Marian doet dat vanuit een enorme dosis ervaring, structuur, willen weten, goeie humor en heerlijke kalmte. Waar ik in het begin nog dacht te moeten vragen: "heb je daar ook aan gedacht?", realiseerde ik me pas nog dat een half woord, nog niet eens een vraag, genoeg is voor Marian om met meer dan een compleet antwoord terug te komen en mee te denken. Wat een rust!
Jorick Heijerman
Sr. Marketing en Communicatieadviseur FocusCura
Tussen 2012 en 2015 heb ik voor het eerst met Marian samengewerkt. Als Personal Assistant bij Hemels van der Hart begeleidde zij de publicatie van mijn boeken van de opmaak, tot het drukwerk en de communicatie. Ik heb haar toen leren kennen als een enthousiaste professional met een heldere geest, een scherpe intuïtie en een warm hart. Ze paart inzicht en overzicht aan betrokkenheid en een groot organisatietalent. Toen Marian dit jaar voor zichzelf begon als Virtual Assistent heb ik haar direct gevraagd of ze weer voor mij wilde werken. Ze ondersteunt me bij mijn externe communicatie (social media, website, nieuwsbrieven, correspondentie), bij al het regelwerk dat hoort bij een kleine uitgeverij en is bovendien een waardevolle sparring partner, die met me meedenkt en me helpt om keuzes te maken. Haar bijdrage is op alle fronten zeer waardevol!
Chantal van den Brink
Schrijver, healer, kunstenaar, public speaker
Het nieuwe jaar is net begonnen. Na anderhalve week kerstvakantie start ik vandaag weer met werken, althans: dat is de bedoeling. Jaarplanning maken, opdrachten oppakken die er nog liggen, nieuwe plannen uitwerken... na een paar uur overzie ik het allemaal niet meer. Hoe krijg ik dit allemaal ooit georganiseerd? Ik ben goed in mijn werk, maar al dat regelwerk dat bij het ondernemerschap komt kijken is niet mijn fort. Dan doe ik het beste wat ik op zo'n moment kan doen: ik bel Marian. Samen lopen we alle acties door. Ze neemt er een aantal (juist die ontzettende kkk'tjes)!) voor haar rekening. Ze stelt voor om 'even' een systeem voor me in te richten om mijn social-media-activiteit te organiseren rond de lezingen en trainingen die ik geef, waarin ik alleen maar de teksten hoef toe te voegen zodat zij de plaatsing kan verzorgen. Ze brengt prioriteit aan in alle andere klussen en klusjes op mijn lijst. Als ik ophang, voel ik me een ander mens. Klaar voor het nieuwe jaar, waarin ik me lekker op de inhoud ga focussen. Marian houdt de organisatie in de gaten, dus ik heb rust. Kijk, dan wordt werken weer leuk!
Paula Brummelkamp
Schrijfcoach bij Teksten voor Trainers