Boekentip voor ondernemende vrouwen: inspiratie en learnings

 

Boekentip

Een tijdje geleden zag ik een oproep van iemand op Facebook. Ze merkte dat ze even in een negatieve flow zat en dat alles tegen zat. Ze vroeg of mensen tips hadden om weer in de goede energie te komen. Toevallig was ik net het boek ‘Babe, you got this’ aan het lezen, dus ik gaf haar deze boekentip. Ze heeft het direct besteld. Dat bracht me op het idee om het hier te delen. 

Ervaringen en learnings

cover boek Babe you got this

Het mooie aan dit boek is dat er ervaringen in staan van allerlei verschillende vrouwen die succesvol zijn als ondernemer en/of zakenvrouw. En niet alleen de positieve verhalen, maar ook waar ze tegenaan gelopen zijn, wat ze geleerd hebben en wat ze nu anders doen.

Relativeren

Ik vind het heerlijk om erin te lezen. Sommige dingen herken ik en sommige dingen hoop ik niet tegen te komen. Maar het gevoel wat overblijft, is dat we allemaal mensen zijn. Ook de vrouwen die heel succesvol zijn, hebben hun onzekerheden en twijfels. En ook zij hebben fouten gemaakt. Of worstelen met de balans tussen werk en privé. Het relativeert zo lekker. En geeft weer energie om ervoor te gaan. Twijfels en onzekerheden hebben is prima, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden je hart te volgen. Dus een goede tip om mee te nemen op vakantie, om te lezen als het even tegenzit, of gewoon om lekker bij te ontspannen.

Welk boek mag ik niet missen?

Welk boek vind jij dat ik mee zou moeten nemen in mijn koffer en waarom? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *